Auris Florant Aurislogo

Deel dit artikel


Carnaval op Florant!

De Carnavalswerkgroep en Oudervereniging hebben ontzettend hard gewerkt om de leerlingen een geweldig Carnavalsfeest te bezorgen op Florant.

In de dagen voor de viering werden er allerlei activiteiten georganiseerd. Zo mochten de groepen 5 en 6 mee met de Prinsenbus om een kijkje te nemen bij de Carnavalswagens. De onderbouw mocht onder het gezelschap van Tjeuke, mascotte van Tilburg, alvast gaan hossen. Ook hadden we een Gekke Harendag dit jaar. Een mooi initiatief van een leerling uit groep 6. 
En vrijdag was het dan zover..  De Carnavalsviering! De leerlingen mochten de hele dag gezellig spelletjes spelen, dansen, de polonaise lopen, hossen en uiteraard kijken naar verschillende acts waarin de juffen en meesters gingen strijden om een plekje in de finale van Auris Got Talent! Er was zelfs een eigen Raad van Elf aanwezig dit jaar. Zij hebben hun taak zeer goed uitgevoerd. 
Alle ouders, opa’s en oma’s werden uitgenodigd om te komen kijken naar de optocht van Florant waarmee de dag op een hele gezellige manier werd afgesloten.

  • Carnaval op Florant!
  • DCCookieLaw