Auris Florant Aurislogo

Contact


Deel deze pagina


STEL EEN VRAAG

Geplaatst: 25 mei 2020

Heropening Florant

Maandag 11 mei heropenden we op Florant de deuren voor onze leerlingen. We zijn blij dat we onze leerlingen na een lange periode weer live mogen zien. Lees meer »

Geplaatst: 25 mei 2020

Carnaval op Florant!

De Carnavalswerkgroep en Oudervereniging hebben ontzettend hard gewerkt om de leerlingen een geweldig Carnavalsfeest te bezorgen op Florant. Lees meer »

Geplaatst: 31 januari 2020

Studiedag

Op 6 januari kwamen de scholen van Auris Zuid bij elkaar in Etten-Leur. Op nog drie andere locaties kwamen Auris scholen bijeen. In de ochtend stond project PLUS centraal. Lees meer »

Geplaatst: 31 januari 2020

Kerstviering

Op vrijdag 20 december verwelkomde het Florant team met zijn allen de kinderen en ouders op het schoolplein met kerstliederen en warme chocolademelk. Lees meer »

Geplaatst: 31 januari 2020

Sintviering

“Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan." "Hij brengt ons Sint Nicolaas… ik zie hem al staan…” Uit volle borst zongen de leerlingen van Florant om Sint op school te verwelkomen.. Lees meer »

Geplaatst: 03 december 2019

Van Pet naar Pret met LED

Op Auris Florant gingen de leerlingen van de groepen 6 aan de slag met recyclen. Tijdens de workshop ontdekten de leerlingen wat er allemaal mogelijk is met lege petflessen. Lees meer »

Geplaatst: 21 oktober 2019

Kinderboekenweek 2019!

Ook op Florant werd dit jaar uitgebreid aandacht besteed aan de kinderboekenweek. Het thema was dit jaar “ Reis mee” Er werd een toneelstuk uitgevoerd door een aantal medewerkers en een ouder van de oudervereniging. Lees meer »

 • Veilig
 • Veilig

  Leerlingen voelen zich geaccepteerd, gewaardeerd en gerespecteerd. Dit zijn voorwaarden voor een veilig klimaat. Een omgeving waarin de leerling zich prettig en daarmee veilig voelt. 

 • Samen
 • Samen

  De school hecht veel waarde aan een nauwe samenwerking met de ouders. Het vergroot de kansen voor de leerlingen en ouders staan dichter bij het leerproces. De ouders kunnen aansluiten op wat de leerkracht in de klas doet en kunnen thuis een verlengstuk zijn voor het leren. Regelmatig overleg tussen school en ouders is van groot belang. De afstand tussen school en thuis, die soms letterlijk groot is, mag het juiste contact niet in de weg staan. Met de expertise die binnen het team aanwezig is geven we samen vorm aan het onderwijs voor onze leerlingen.

 • Balans
 • Balans

  Het leeraanbod op school is evenwichtig, past bij de uitdagingen die de leerling nodig heeft om te presteren. De leerdoelen zijn duidelijk en de weg naar het einddoel is zonder omwegen. De leerling wordt uitgedaagd om al zijn mogelijkheden te benutten.

 • Leren
 • Leren

  “Met plezier samen leren in veiligheid en balans”, een missie die de vijf kernwaarden bezit. Op Florant krijgen de leerlingen de kans op te bloeien en zich te ontwikkelen. Ze krijgen de juiste leerstof aangeboden die past bij de mogelijkheden van de leerling. Het opdoen van ervaringen waar de juiste taal aan gekoppeld wordt, staat vanaf de jongste groepen centraal in ons onderwijs. 

 • Plezier
 • Plezier

  Op Auris Florant gaan de leerlingen met plezier naar school. De leerling ervaart dat leren plezierig is en mogelijkheden creëert voor de toekomst. Met plezier pakt de leerling de taken aan. Naast serieuze zaken is er ook voldoende ruimte voor plezier. Enthousiaste leerkrachten vol energie dragen bij aan het plezier op school.